Ύδρα: Κορυφώνεται η αγωνία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού

skaki ydra 6 hmera

Κορυφώνεται η αγωνία στα Ατομικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού Ανδρών και Γυναικών μετά και τις παρτίδες του 6ου γύρου:
Στο 65ο Ατομικό Πρωτάθλημα ο Θάνος Μαστροβασίλης σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας του Νίκου Αγγελή και έφτασε τους 5 βαθμούς τη στιγμή που ο Βασίλης Κοτρωνιάς(4.5 β) υποχρεωνόταν σε άμυνα σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας από τον Δημήτρη Λαδόπουλο σε έναν αγώνα που έληξε τελικά ισόπαλος.
Ο Γιάννης Νικολαΐδης ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς επικρατώντας του Σωτήρη Μαλικέντζου ενώ ο Σταμάτης Κούρκουλος με μία καινοτομία στην 13η κίνηση αιφνιδίασε τον Γιώργο Γκούμα και πήρε τελικά τη νίκη ενώ η επίθεση του Τάσου Παυλίδη ήταν αναποτελεσματική με τον Ατάνας Δημητρόφ να κερδίζει την μεταξύ τους παρτίδα. Για το 38ο Πρωτάθλημα Γυναικών η Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη νίκησε εύκολα την Μαρίνα Μακροπούλου, ενώ σε μία συναρπαστική παρτίδα με πολλές ανατροπές η Σταυρούλα Τσολακίδου πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη από την Δήμητρα Βάτκαλη. Σε μία ακόμη αμφίρροπη μάχη η Κατερίνα Παυλίδου κέρδισε την Μαρία Κουβάτσου και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Τέλος η Μάρα Στεφανίδη χρειάστηκε 101 κινήσεις για να κάμψει την αντίσταση της Εύης Μάκκα. Στον 7ο γύρο (Δευτέρα 16:30) θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό οι τίτλοι των Πρωταθλητών Ελλάδος με τις αναμετρήσεις των πρωτοπόρων Β. Κοτρωνιά - Θ. Μαστροβασίλη και Σ.Τσολακίδου - Χ. Μαρκαντωνάκη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φίλων του σκακιού.

Οι αγώνες αναμεταδίδονται από την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων
http://panellinio2015.skakihydra.gr/