Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

asthenoforo galata

Από την οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην Προέδρου ΣΕΒ

 

Με χαρά, ικανοποίηση και συγκίνηση η οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην Προέδρου ΣΕΒ, παρέδωσε χτες ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαλατά. Η δωρεά έγινε με πρωτοβουλία της κόρης του κ. Κυριακόπουλου, Κατερίνας, η οποία έκανε το αγροτικό της στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για μία πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου ιδιαίτερα δε κατά τους θερινούς μήνες οπότε και οι ανάγκες είναι αυξημένες. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων Κωνσταντίνος Καραγιάννης ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο να ανακηρυχθεί ο δωρητής κ. Κυριακόπουλος ως επίτιμος δημότης του Δήμου του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος ήταν παρών κατά την παράδοση του ασθενοφόρου, όπου και ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο –φίλο και συμμαθητή του από την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών– για την πολύ σημαντική προσφορά του. Τόνισε δε ότι η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δομές και το επίπεδο των υπηρεσιών, ιδιαίτερα στα θέματα αυτών της υγείας.
Όταν μιλάμε για επέκταση της τουριστικής περιόδου, η επάρκεια σε υποδομές και υπηρεσίες υγείας είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Κατά την επίσκεψή του στο Κ.Υ. Γαλατά, ο κ. Χατζηπέρος παρέδωσε και αναλώσιμο υλικό, ευγενική προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.