Τεράστια η επιτυχία του POROSEA 2018

porosea

600 αθλητές στην multisport διοργάνωση σε όλο το νησί του Πόρου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τον Πόρο οι 600 και πλέον αθλητές που συμμετείχαν στο POROSEA 2018 στις 9 και 10 Ιουνίου 2018. Η διοργάνωση, η οποία περιελάμβανε αγώνες multisport (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) σε όλο το νησί του Πόρου (Νεώριο, Ασκέλι, Οικισμός, Ρώσικο, βόρειος Πόρος), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ικανοποιώντας, τόσο τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, όσο και τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι την απόλαυσαν και την υποστήριξαν υπό τον ρόλο των εθελοντών, των επαγγελματιών και των θεατών.

porosea 2

Ο Δήμος Πόρου ευχαrίστησε για την καθοριστική συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης τους συνδιοργανωτές, WhyNot και Saronic Triathlon Club, το Α.Τ. Πόρου, το Λιμεναρχείο Πόρου, τους δεκάδες εθελοντές κάθε ηλικίας και τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν σύντομα με ξεχωριστή ανακοίνωση.

porosea 3

Ξεχωριστές ευχαριστσίες απευθύνθηκαν σε όλους τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες του νησιού, που αγκάλιασαν τη διοργάνωση και προσαρμόστηκαν με θετική διάθεση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που μετέτρεψαν για αρκετές ώρες τον Πόρο σε νησί χωρίς αυτοκίνητα και μηχανάκια.

porosea 4

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του POROSEA 2019 θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

*φωτογραφίες: Αργύρης Αναγνωστόπουλος, Μπάμπης Κανατσίδης, WhyNot