Επίσκεψη Π.Χατζηπέρου σε Τροιζηνία και Πόρο

dryoph chatziperos

Επιθεώρηση οδικών και έργων ανάσχεσης πρανών που βρίσκονται σε εξέλιξη

 

Τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο μετέβη στο δρόμο Καλλονής – Επιδαύρου όπου εκτελούνται τα έργα ανάσχεσης καταπτώσεων πρανών και βρίσκονται προς την ολοκλήρωσή τους. Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί :
α) μεταλλικά πλέγματα ανάσχεσης καταπτώσεων πρανών επιφάνειας 42.200 τμ.
β) μεταλλικός φράχτης ανάσχεσης βραχοπτώσεων μήκους 100μ. και τοιχία ποδός μήκους 350μ.
Το εργολαβικό αντάλλαγμα ανήλθε στο ποσό των 764.000 ευρώ (προϋπολογισμός μελέτης 2.500.000 ευρώ). Με το έργο αυτό ο δρόμος που παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα λόγω κατάπτωσης βράχων έχει βελτιωθεί σε μεγάλο ποσοστό από άποψη ασφάλειας.

Εν συνεχεία, ο Αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών στο δρόμο Δρυόπης – Γαλατά. Το έργο αυτό ταλαιπωρεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή και προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί ολόκληρο στην κυκλοφορία μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Την Κυριακή ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε την Λουτρόπολη των Μεθάνων και συναντήθηκε με την Βουλευτή Α΄ Πειραιά κ. Γ. Γεννιά, τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Κ. Καραγιάννη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Πατουλιά. Παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις και συνεχάρη τον Δήμο για την σπουδαία οργάνωση και την μεγάλη επιτυχία τους.

eep logo