EURO 2020 - Οι μάχες των προημιτελικών

euro 2020

Με πολύ όμορφη μπάλα και δυνατές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του EURO. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, με τα προημιτελικά, που ανοίγουν το δρόμο για τον τελικό του Λονδίνου στις 11 Ιουλίου. Δείτε τα ζευγάρια και τις αποδόσεις όπως αποτυπώνονται στο κουπόνι στοιχήματος.

Ελβετία - Ισπανία (Παρασκευή, 19:00)

Το πρόγραμμα των προημιτελικών ανοίγει με το παιχνίδι της Ελβετίας και της Ισπανίας στην Αγία Πετρούπολη. Δύο ομάδες που μας έδωσαν μεγάλες συγκινήσεις στην προηγούμενη φάση, αφού η Ελβετία έφερε 3-3 με τη Γαλλία και προκρίθηκε στα πέναλτι, πετώντας εκτός το μεγάλο φαβορί του τουρνουά. Η δε Ισπανία ισοφαρίστηκε στο φινάλε από την Κροατία (επίσης 3-3), όμως στην παράταση έκανε το καθήκον της και πέρασε με 5-3. Οι Ισπανοί είναι το φαβορί για την πρόκριση (1.34 αντί 3.30 της Ελβετίας). Αν το πετύχουν στην κανονική διάρκεια, η απόδοση φτάνει το 1.70. Στο 5.30 η Ελβετία, στο 3.75 η ισοπαλία.

Βέλγιο - Ιταλία (Παρασκευή, 22:00)

Το δυνατότερο ματς της προημιτελικής φάσης είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία στο Μόναχο. Πιθανότατα οι δύο ομάδες που έχουν παίξει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στο τουρνουά, έρχονται αντιμέτωπες για μια θέση στην τετράδα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα έχουν τους δύο ποιοτικότερους παίκτες τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ, όμως διαθέτουν ένα υπερπλήρες ρόστερ, προεξάρχοντος του θηριώδους Ρομέλου Λουκάκου. Από την άλλη, οι Ιταλοί είναι μία ομάδα με τα όλα της. Ο Λοκατέλι αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ πιθανότατα θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει (αντί του Μπεράρντι) ο Φεντερίκο Κιέζα. Στο 1.70 η ιταλική πρόκριση, στο 2.20 αυτή των Βέλγων. Το ενδεχόμενο παράτασης παίζει στο 3.10.

Τσεχία - Δανία (Σάββατο, 19:00)

Τσέχοι και Δανοί είναι από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά. Η Τσεχία απέκλεισε την «πολλή» Ολλανδία και ονειρεύεται τετράδα για πρώτη φορά από το 2004. Η πρόκρισή της, στο ματς του Μπακού, προσφέρεται στο 2.45. Από την άλλη, η Δανία, μια ομάδα χάρμα ιδέσθαι, που παίζει και για τον Κρίστιαν Ερικσεν, τον απόλυτο σταρ της, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην πρεμιέρα του EURO. Η νίκη-πρόκριση των Δανών, ανεξαρτήτως αν θα έρθει στην κανονική διάρκεια ή αργότερα, βρίσκεται στο 1.55.

Ουκρανία - Αγγλία (Σάββατο, 22:00)

Για πρώτη και τελευταία φορά σε αυτό το EURO, η Αγγλία θα παίξει μακριά από το Λονδίνο. Ακόμα και στη Ρώμη είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ουκρανία του Αντρέι Σεβτσένκο. Στο 1.22 η αγγλική πρόκριση, στο 4.35 αυτή των Ουκρανών. Στην κανονική διάρκεια, το διπλό της Αγγλίας προσφέρεται στο 1.50, ενώ η νίκη της Ουκρανίας στο 7.60. 

eep logo