Το Ποτάμι : Ξηλώστε επιτέλους τον αστυνόμο Ύδρας!

ydra chromataΤην απομάκρυνση του αστυνομικού διοικητή Ύδρας από τη θέση του στο νησί, όπως έχει κατ’ επανάληψη αποφασιστεί, αλλά δεν έχει εφαρμοστεί, απαιτεί με σκληρή ανακοίνωση της η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Οντίν Λιναρδάτου. Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αστυνομικός πυροβολούσε πάνω από τον τάφο του δικτάτορα Παπαδόπουλου, φωτογραφιζόταν να χαιρετάει ναζιστικά

και παρά το γεγονός πως έχει αποφασιστεί η μετακίνηση του δεν εφαρμόζεται η συγκεκριμένη απόφαση και παραμένει στο νησί!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:
«Πυροβολούσε πάνω από τον τάφο του δικτάτορα Παπαδόπουλου, χαιρετούσε ναζιστικά μπροστά από το τρένο του Χίτλερ (το 2011), ενώ έχει κατηγορηθεί και για βιαιοπραγία κατά αστυνομικού. Δεν μιλάμε για κάποιο υπόδικο στέλεχος της Χρυσής Αυγής αλλά για τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ύδρας! Ένας αστυνομικός που εκμεταλλεύεται διάτρητες διαδικασίες και παραθυράκια και παραμένει εδώ και τρεις μήνες στην θέση του (από τότε δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με τον ναζισμό), παρότι έχουν διαταχθεί διάφορες ΕΔΕ.
Στις 18 Νοεμβρίου απερρίφθη και η τελευταία αίτηση αναστολής κατά της απόφασης του ανώτερου συμβουλίου μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και διετάχθη ξανά η άμεση μετάθεσή του από το νησί της Ύδρας. Η απόφαση όμως δεν εφαρμόζεται ούτε και τώρα. Καλούμε τον αρχηγό της Αστυνομίας να ξεπεράσει τα «γραφειοκρατικά εμπόδια» και να τον μετακινήσει άμεσα από την σημαντικά συμβολική θέση του διοικητή αστυνομικού τμήματος».

ETEKA_Desktop

eep logo