Πασχαλινά γεύματα σε άστεγους και ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

pasxalino tsoureki

Πασχαλινά γεύματα στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και σε αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά

, θα προσφερθούν από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Το κόστος της κοινωνικής αυτής δράσης καλύπτεται από μέρος των εσόδων του Bazaar βιβλίου φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό», που διοργάνωσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», με την υποστήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθούν 300 πασχαλινά γεύματα και εδέσματα.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:
«Η προσφορά γευμάτων τις γιορτινές ημέρες στους άστεγους, που βρίσκονται στο λιμάνι και στους διαμένοντες στον χώρο φιλοξενίας του Δήμου Πειραιά είναι πια θεσμός για την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Θέλω όμως να τονίσω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε, για να προσφέρουμε τα απαραίτητα σ' αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι καθημερινή καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτή τη φορά τα γιορτινά γεύματα τα προσφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, που ξεκίνησε με τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού bazaar βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2016. Έτσι λοιπόν, θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των «Παραπολιτικών» για την αγαστή συνεργασία και τη θετική διάθεση που δείχνουν, προκειμένου να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Το κάλεσμα σε ιδιώτες και φορείς, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, είναι συνεχές. Καλό Πάσχα σε όλους».

Ο επικεφαλής του Ομίλου «Παραπολιτικά» κ. Γιάννης Κουρτάκης, δήλωσε:
«Mια πρωτοβουλία όπως η διοργάνωση του φιλανθρωπικού BAZAAR στην πόλη που μας φιλοξενεί ήταν διαχρονική σκέψη και επιθυμία μας, η οποία και υλοποιήθηκε στη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2016, γεγονός που μας γέμισε με χαρά και περηφάνια. Στην οικογένεια των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», συνηθίζουμε να λέμε πως η ενημέρωση και η κοινωνική προσφορά είναι έννοιες ταυτόσημες και με αυτή ακριβώς την λογική θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, ειδικά εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας που βιώνουν οι Έλληνες. Στόχος μας λοιπόν είναι όχι μόνο να επαναλάβουμε την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά να δρομολογήσουμε και άλλες αντίστοιχες δράσεις τόσο στον Πειραιά, όσο και σε άλλες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στην Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Κορίνα Λαουλάκου και κυρίως στους χιλιάδες αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και στους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1» που αγκάλιασαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

eep logo