«Let’s do it» στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

1 skaravaios khpos

Γιατί θα ανθίσουν λουλούδια στην οροφή ενός σκαραβαίου; Με τη μουσική βάφονται πεζούλια; Σε ποιο σημείο της πόλης ήρθαν για να μείνουν οι βραχόκηποι; Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10 το πρωί στη συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη. Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη συμμετέχει για 2η χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece 2017” .

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Με χαρά ο Δήμος μας συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού με στόχο να προάγει την ενεργό συμμετοχή των δημοτών σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Με το σύνθημα «Κυριακή 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια Οικογένεια» καλούμε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς της πόλης, τη μαθητική κοινότητα και όλους τους δημότες, να πάρουν μέρος σ’αυτή τη γιορτή του εθελοντισμού και να μετατρέψουν ένα οικόπεδο σε πλατεία. Ήδη έχουμε οργανώσει ένα Δημοτικό Δίκτυο Εθελοντισμού που η ανταπόκρισή του έως σήμερα σε συλλογικές παρεμβάσεις είναι εντυπωσιακή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί ώστε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο να μετατραπεί σε πλατεία και χώρο αναψυχής.

Κυριακή 2 Απριλίου
Θηβών και Μπελογιάννη
Ώρα: 10.00 π.μ

eep logo