Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δημοτική Ενότητα Αγ .Ι. Ρέντη

1 aimodosia

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη σε συνεργασία με το κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Ο Αγ.Παντελεήμων» διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 12 Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Ι.Ρέντη από τις 09.00-13.30 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15).
Οι συμμετέχοντες αιμοδότες είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Καλούμε όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης να πάρουν μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Επιδίωξή μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε προκειμένου να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την αιμοδοσία ως κοινωνικό χρέος και με την ενεργή συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επίλυση αυτού του κοινωνικού προβλήματος. Κανείς δεν περισσεύει αν αναλογιστούμε τις μεγάλες ελλείψεις αίματος που παρουσιάζει η χώρα μας».

H Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Ρέντη είναι η πιο παλιά και η πιο μεγάλη σε πανελλαδικό επίπεδο. Από το 1979 έως σήμερα, πρόσφερε περισσότερες από 9000 μονάδες αίμα, σε συνδημότες μας -και όχι μόνο-, σε κάποιο έκτακτο περιστατικό που τους παρουσιάστηκε, βοηθώντας τους αποφασιστικά και, σε πολλές περιπτώσεις, σώζοντας την ίδια τους τη ζωή.

 

Pin It

eep logo