Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Β’ Πειραιά

theodorakis potami


• Ολοκληρώνεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ"

Μπορεί οι εκλογές να κηρύχτηκαν τελικά επίσημα πριν λίγες μέρες, αλλά το "ΠΟΤΑΜΙ" εδώ και καιρό προετοιμάζει τα ψηφοδέλτια του ήσυχα και μεθοδικά. Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και στην Β' Πειραιά, όπου σημαντικά τοπικά, κοινωνικά και πολιτικά στελέχη φέρεται να δηλώνουν παρόν. Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα η πολυχρωμία και η διεύρυνση, η συμμετοχή πολιτών από ένα ευρύ κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό φάσμα.

Στην Β' Πειραιά ως υποψήφιοι φέρονται ο Γεράσιμος Γεωργάτος υπεύθυνος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για τις εργασιακές σχέσεις, ο διαχειριστής του blog keratsini-drapetswnanews και μέλος της Διοίκησης του ΑΠΟ Κερατσινίου Χρήστος Σγαρδέλης, ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Παναγιώτης Καπουράνης, ο Δικηγόρος Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η υποψήφια και στις Ευρωεκλογές Φωτεινή Λεόμπιλλα, και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.

Ερωτήματα υπάρχουν για την τελική απόφαση ενός στελέχους με μεγάλη πορεία στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Αυτοδιοίκησης, του υποψηφίου Δημάρχου στις τελευταίες εκλογές Ζαχαρία Ζούπη. Είναι γνωστό ότι του έχει κάνει πρόταση ο Σταύρος Θεοδωράκης και ότι βρίσκεται σε προβληματισμό. Τυχόν συμμετοχή του θα ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο.

Όλα δείχνουν ότι το "ΠΟΤΑΜΙ" θα έχει μια ισχυρή παρουσία και συνολικά σ'αυτές τις εκλογές, αλλά και ιδιαίτερα στην Β Πειραιά

Pin It