Εορταστικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων στον Πειραιά

1 IMG 1425

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σε εορταστικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας.

Ο κ. Μώραλης, έδωσε το «παρών» στη Θεία Λειτουργία προς τιμήν του προστάτη των ναυτικών Αγίου Νικολάου, που τελέστηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Τον Δήμαρχο Πειραιά υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Πασχάλης Συρίγος, ενώ κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ανακηρύχθηκε ο Άγιος Νικόλαος σε προστάτη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πειραιά, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το Σώμα Εθελοντών Κοκκινιάς «Δράση» στην πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά. Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της «Δράσης» κ. Ηρακλή Ανδρικόπουλο, αλλά και με δημότες. Στο bazzar παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά δημιούργησε γιορτινή ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ακολούθως ο κ. Μώραλης βρέθηκε και στο χριστουγεννιάτικο bazzar της Αλληλεγγύης Πειραιά στην 34ου Συντάγματος, όπου όλα τα έσοδα, θα διατεθούν για τις ανάγκες των άστεγων και άπορων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Διανύουμε γιορτινές ημέρες, ημέρες αγάπης και ελπίδας. Είναι μια χαρούμενη περίοδος για όλους και κυρίως για τους μικρούς μας φίλους. Επισκέφθηκα χριστουγεννιάτικα bazaar με φιλανθρωπικό και κοινωνικό σκοπό και παρευρέθηκα σε εορταστικές εκδηλώσεις φορέων. Ο Πειραιάς έχει μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω πολλά παιδικά χαμόγελα στην πόλη μας. Παρά τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε ως χώρα και ως Δήμος, οφείλουμε να παραμένουμε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και καλώ τον κόσμο να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Πειραιά».

eep logo