Δρίτσας – Τσίπρας στα… τσίπρα

tsipras tsipoura• Μετά τον Aγιασμό των Υδάτων

Στο γνωστό ουζερί «του Αρτέμη», στην αγορά του Πειραιά, ήπιαν τσίπουρα μετά την τελετή των Θεοφανείων ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με μέλη και βουλευτές του κόμματός του, μεταξύ των οποίων ο οικοδεσπότης βουλευτής Α’ Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας (φωτο).


dritsas tsipras_sta_tsipoura

Νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από tovima.gr είχαν λάβει χώρα τα εξής αξιοσημείωτα :

Με καθυστέρηση έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας στο χώρο όπου θα γινόταν ο καθαγιασμός των υδάτων στον Πειραιά. Τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε την τελετή ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τράγακη. Μην γνωρίζοντας το τελετουργικό ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον αντιπρόεδρο της Βουλής πότε πρέπει να απελευθερώσει το περιστέρι που του έδωσαν, και εκείνος του απάντησε, όταν ακούσει το «εν είδει περιστεράς». Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας έχυσε στη θάλασσα και τον αγιασμό του Αγίου Σπυρίδωνα. Οταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε όταν τέλειωσε η τελετή «τώρα τι κάνουμε» ο κ. Τραγάκης του απάντησε ότι πρέπει να χαιρετήσει τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κάτι που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπραξε.

Στο Δημαρχείο Πειραιά που πήγαν στη συνέχεια οι επίσημοι, τους κέρασαν καφέ με μπισκότα και ο Δήμαρχος της πόλης παρουσίασε στον κ. Τσίπρα τα χωροταξικά σχέδια του νέου Δημαρχείoυ.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνοδευόμενος από τους βουλευτές Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Κουρουπλή, τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε το θαυμασμό του για την πρόσφατη ανακαίνιση του θεάτρου, ενώ ο Γιώργος Γαβρίλης του ανέλυσε το ζήτημα της χορηγούμενης επιδότησης, προκειμένου το κτίριο να μπορεί να εξασφαλίσει τα λειτουργικά του έξοδα.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης μίλησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο δικαστικό μέγαρο που πρόκειται να στεγαστεί στο κέντρο της πόλης, στο εγκαταλελειμμένο για χρόνια οικοδόμημα της Ραλλείου.

Pin It