ΕΕΠ: Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

1 elefsina iero

Με αφορμή τον ορισμό της Ελευσίνας ως πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γεώργιος Μπενέτος έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ανάδειξη της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλη την τοπική κοινωνία και τον εμπορικό κόσμο που είναι και μέλη του Επιμελητηρίου μας για την συστράτευση και τον αγώνα για να επιτευχθεί και να ευοδώσει η κοινή προσπάθεια στην οποία υποστηριχτής ήταν και το Επιμελητήριο, το οποίο είναι πάντα αρωγός σε αναπτυξιακές προσπάθειες . Επι του προκειμένου για την εν λόγω περιοχή, έχει πρωτοστατήσει στον Επιμελητηριακό χώρο δημιουργώντας από το 2005 παράρτημα των υπηρεσιών του στην Ελευσίνα με στόχο την κάλυψη του Θριασίου πεδίου.

Από αύριο θα πρέπει να αρχίσει η δεύτερη φάση της προσπάθειας για βέλτιστη διαχείριση του χρόνου που απομένει έως το 2021, ούτως ώστε να παρουσιασθεί άριστο αποτέλεσμα παρουσίασης και προβολής της περιοχής .

Εννοείται ότι και σ΄αυτή τη φάση το Επιμελητήριο θα είναι παρόν”.