Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Πειραιά

1 1213

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά τα έργα ασφαλτοστρώσεων σε κεντρικούς και μικρότερους δρόμους της πόλης, με σκοπό τη βελτίωση του οδικού δικτύου, το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στην Α’ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στις οδούς Αφεντούλη, Ζαννή (από Φρεαττύδος έως Ακτή Μουτσοπούλου), Κανθάρου (από Ζαννή έως Ηρώων Πολυτεχνείου) Κλεισόβης (από Λ. Χατζηκυριακού έως Αγίας Παρασκευής), Καρπάθου (από Αγίας Παρασκευής έως Σκλαβούνου) καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους μεταξύ των οδών Αφεντούλη και Χαριλάου Τρικούπη (Ιωνιδών, Φραγκιαδών, Νεωσοίκων, Κουντουριώτου, Πραξιτέλους, Αλκιβιάδου, Καραΐσκου και Καλλιγά).

Ήδη έχουν υλοποιηθεί από τον Δήμο Πειραιά έργα ασφαλτοστρώσεων 22.000 τ.μ ενώ η συνολική παρέμβαση θα ξεπεράσει τα 120.000 τ.μ. σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, στην περιοχή του Βώκου.

Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Αλέξανδρος Αργουδέλης δήλωσε σχετικά:

«Οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Πειραιά, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τον Μάιο, συνεχίζονται αυτή την περίοδο στην Α’ Δημοτική Κοινότητα. Είναι γεγονός πως αρκετοί δρόμοι στον Πειραιά δεν είναι σε καλή κατάσταση εξαιτίας του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, αλλά και της μη συντήρησης του οδοστρώματος εδώ και αρκετά χρόνια. Στόχος μας είναι αφενός να προσφέρουμε στους δημότες και τους επισκέπτες του Πειραιά ένα ασφαλές και άνετο οδικό δίκτυο και αφετέρου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρέμβαση η οποία υλοποιείται από τον Δήμο Πειραιά και η οποία επεκτείνεται σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες».