Αναγόρευση του Sergey Lavrov σε επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά

1 IMG 3484

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στον Πειραιά μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νικόλαο Β. Γεωργόπουλο, τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Viktorovich Lavrov, στην τελετή αναγόρευσης του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο κ. Lavrov, έλαβε τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών & Διεθνών Σπουδών, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητή κ. Νικόλαο Β. Γεωργόπουλο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου της πόλης μας, να ανακηρύξει Επίτιμο Διδάκτορα τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ακούσαμε την πορεία του από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών και από τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου. Πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα, με μεγάλη διαδρομή, με τεράστια εμπειρία και γνώσεις. Είναι τιμητικό για την πόλη του Πειραιά, που ο κ. Lavrov είναι πλέον Επίτιμος Διδάκτορας. Συγχαίρω το Πανεπιστήμιο Πειραιά γι΄ αυτή την πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι είναι θετικό για την πόλη, να υποδεχόμαστε τέτοιου είδους προσωπικότητες με παγκόσμια ακτινοβολία».

eep logo