Ημερίδα της Ε.Π.Σ. Πειραιά για το «μέλλον του ποδοσφαίρου»

1 football2

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά, με θέμα « Ανάπτυξη τμημάτων υποδομής, το μέλλον του ποδοσφαίρου» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4/9 στον Πολυχώρο « Απόλλων» στα Καμίνια.

Ομιλητές ήταν κατά σειρά οι :

Βασίλης Βούζας (προπονητής Κ20 Ολυμπιακού) «Μοντέλο Προπόνησης και ενδεικτικό Ασκησιολόγιο»
Γιάννης Ζαρώτης (αθλητικός ψυχολόγος) «Επικοινωνία προπονητών- αθλητών»
Αντώνης Λεμονής (ιατρός πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής ΕΠΣΠ)« Προαθλητικός έλεγχος ».
Θοδωρής Ελευθεριάδης ( Διευθυντής Ακαδημίας Ολυμπιακού) « Οργάνωση και προγραμματισμός Ακαδημίας »
Διονυσία Αργυροπούλου (Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος) «Η καθοριστική σημασία της διατροφής στην προπονητική διαδικασία »
Βασίλης Νάνος (Διευθυντής Δικτύου σχολών Ποδοσφαίρου )« Παρουσία δικτύου σχολών »

Παραβρέθηκαν από την διοίκηση της ΕΠΣΠ οι Κώστας Χολέβας, Γιάννης Σπάθας ,Αποστόλης Μαρούλης, Γιάννης Σταματάτος, Αντώνης Λεμονής, Γιάννης Ποντίκης ,ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος,ο τέως σύμβουλος της Ένωσης Στάθης Αμαραντίδης, το μέλος της επιτροπής Διαιτησίας Μιχ. Δαμιανάκης, το μέλος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Γ. Κουνιάς και ο κ. Α.Γλύκας διευθυντής των ΙΕΚ Ξυνή που ήταν χορηγός της εκδήλωσης.
Τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά εκπροσώπησαν οι κ.κ. Δ.Καλύκας, Π.Αγγελάκης και Κ. Λαζάρου ενώ το παρόν έδωσε και ο χορηγός Α.Τσάτσος του οποίου η εταιρία (Αρτοποιία Ήπειρος) πρόσφερε καφέδες, νερά και γλυκίσματα στους παρευρισκομένους.
*Την ημερίδα παρακολούθησαν 126 προπονητές και υπεύθυνοι ακαδημιών στους οποίους δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης η ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

eep logo