Ε.Β.Ε.Π. : Προσδοκίες και απαιτήσεις από τη νέα Διοίκηση του ΟΛΠ

1 olp door

Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Π. Α.Ε., ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές, στις οποίες αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«…Αναμφίβολα, με τη μεταβίβαση των μετοχών του Οργανισμού στην COSCO, άνοιξε, επισήμως, ένας νέος κύκλος για τον Πειραιά, καθώς τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά σχέδια, που έχει ανακοινώσει ο κινεζικός κολοσσός, θα μεταβάλουν ριζικά την εικόνα όχι μόνο του λιμανιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Ε.Β.Ε.Π., εκπροσωπώντας την εταιρεία σας και άλλες 17.500 επιχειρήσεις του ναυτιλιακού, ναυπηγοεπισκευαστικού, βιομηχανικού κλάδου, καθώς και του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου, ελπίζει ότι οι προσδοκίες, προς όφελος της ναυτιλιακής, πειραϊκής και ελληνικής επιχειρηματικότητας θα επιβεβαιωθούν με τον προσφορότερο τρόπο, ενώ πρόκειται να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά σας να καταστεί το λιμάνι του Πειραιά το μεγαλύτερο της Ευρώπης…».

Τέλος, ο κ. Β. Κορκίδης, ευχαρίστησε προσωπικά τους κ. κ. Ι. Κούβαρη, τ. Πρόεδρο Ο.Λ.Π., Α. Λιάγκο, τ. Αντιπρόεδρο Ο.Λ.Π. και Ι. Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά για τη συνεργασία τους στο απερχόμενο Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους.