ΚΟ.Δ.Ε.Π: Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης

1 2334

Περισσότερα από 370 παιδιά συμμετείχαν στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, το οποίο διεξήχθη από τις 21 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την 1η Αυγούστου.

Εξειδικευμένο παιδαγωγικό προσωπικό δημιούργησε ένα πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, ανάλογο με την κάθε ηλικία και προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει μεγάλο εύρος των παιδικών ενδιαφερόντων.

Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και θεατρικά παιχνίδια, ζωγράφισαν, μαγείρεψαν, διοργάνωσαν γιορτές και φυσικά έπαιξαν. Επιπλέον, επισκέφθηκαν χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και διασκέδασης.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί καταφέραμε να προσφέρουμε γι’ ακόμα μια χρονιά στα παιδιά της πόλης μας, ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές. Οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να κάνουν εκπαιδευτικές εκδρομές και να γνωρίσουν νέους φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για να στεφθεί το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης από απόλυτη επιτυχία. Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητες μας, έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να αποκτούν νέες εμπειρίες, να κοινωνικοποιούνται και να διασκεδάζουν».

eep logo