«Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομής – Το μέλλον του Ποδοσφαίρου»

1 podosfairo tmimata ypodomis

Ημερίδα Ποδοσφαίρου από την Ε.Π.Σ.Π και τον Ολυμπιακό

Η E.Π.Σ. Πειραιά σε συνεργασία με την «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 09.30 - 13.30, Ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομής – Το μέλλον του Ποδοσφαίρου».

Η Ημερίδα-Σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές Τμημάτων Υποδομής,σε υπεύθυνους Υποδομών καθώς και σε τεχνικούς διευθυντές υποδομών.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης( Διευθυντής Ακαδημίας Ολυμπιακού), Διονυσία Αργυροπούλου(Κλινικός διαιτολόγος- Διατροφολόγος), Βασίλης Νάνος (Διευθυντής Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού), Βασίλης Βούζας(Προπονητής Κ-20 Ολυμπιακού), Γιάννης Ζαρώτης(αθλητικός ψυχολόγος), Αντώνης Λεμονής (Ιατρός-πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Ε.Π.Σ.Π.)

Συντονιστής της Ημερίδας είναι ο κ. Απ. Μαρούλης(Πρόεδρος Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών και Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Π.)

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολυχώρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» στα Καμίνια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι και τις 29.08.2016 ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Αναλυτικές οδηγίες, πληροφορίες, έντυπα συμμετοχών, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης www.epspeir.gr(ενότητα Προκηρύξεις- Έντυπα)