Το φθινόπωρο μεταφέρεται το υπ. Οικονομικών στο κτίριο Κεράνη

1 ktirio kerani

Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 42.300 τ.μ., διαθέτει 506 θέσεις στάθμευσης και μπορεί να στεγάσει προσωπικό 2.300 εργαζομένων, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει ουκ ολίγες προσπάθειες για την μετεγκατάσταση δημοσίων οργανισμών

Μετά από 18 χρόνια, το ερχόμενο φθινόπωρο, το κτίριο Κεράνη στη Θηβών, από τα πλέον σύγχρονα γραφειακά κτίρια στην Αθήνα, θα αποκτήσει ενοίκους.

«Πριν από λίγες ημέρες, το υπουργείο Οικονομικών μας ενημέρωσε ότι παρέλαβε το κτίριο ώστε να προχωρήσει η αναμόρφωση στο εσωτερικό», ανέφερε χθες ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, πρόεδρος της Εθνικής Πανγαία, στην οποία πλέον έχει περιέλθει το ακίνητο στο πλαίσιο του διαγωνισμού sale & leaseback των 28 ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου, στο περιθώριο της παρουσίασης του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας.

Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 42.300 τ.μ., διαθέτει 506 θέσεις στάθμευσης και μπορεί να στεγάσει προσωπικό 2.300 εργαζομένων, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει ουκ ολίγες προσπάθειες για την μετεγκατάσταση δημοσίων οργανισμών, χωρίς ωστόσο επιτυχία λόγω των έντονων διαμαρτυριών από πλευράς των υπαλλήλων τους. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι πλέον, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για το sale & leaseback των 28 ακινήτων, από το 2014, το Δημόσιο καταβάλλει ενοίκιο στην Εθνική Πανγαία ύψους 2,65 εκατ. ευρώ ετησίως.

protothema.gr

eep logo