Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Πειραιά

giatros 7

Τα πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά, παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε δημότες άπορους ή με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από άλλους δημόσιους φορείς παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Πιο συγκεκριμένα στα πολυϊατρεία εξετάζει καθημερινά γενικός χειρουργός, γυναικολόγος και φυσίατρος(εργάσιμες ώρες και ημέρες).

Εκτός της κλινικής εξέτασης, υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν λήψης τεστ Παπανικολάου.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν στα δημοτικά πολυϊατρεία , μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά (εργάσιμες ώρες και ημέρες) για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210-42.02.105.

Η διεύθυνση των πολυϊατρείων είναι Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής. Η οικονομική πραγματικότητα που βιώνει η χώρα, επιβάλλει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να προσπαθεί με πενιχρά μέσα, να καλύπτει τις βασικές ανάγκες των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Στον Δήμο Πειραιά καταβάλλουμε καθημερινά προσπάθειες και έχουμε υλοποιήσει σημαντικές πρωτοβουλίες, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ πολύ σημαντική τη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να εξεταστούν δωρεάν από εξειδικευμένους γιατρούς. Επιπλέον έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά συνεργειών, που στοχεύουν στη στήριξη των συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας».

eep logo