Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου με Δήμο Πειραιά

emporikow syllogos_peiraios_logo
Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και οι Αντιπρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Π. Πολιτάκης, Γ. Σωτηρίου και Μ. Πιττάκη με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου, με κοινό στόχο την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και την προβολή της πόλης.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, με σκοπό την προσέλκυση καταναλωτών στην αγορά του Πειραιά, η επίσπευση των διαδικασιών διέλευσης του τρόλεϊ από την οδό Μπουμπουλίνας, ο ορισμός οργανωμένων σταθμών ταξί στο κέντρο της πόλης και η διάνοιξη της οδού Σωτήρος, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στο γεγονός καθυστέρησης των έργων τραμ, θέμα όπου ο Δήμαρχος διατύπωσε την πρόθεση συνεισφοράς του στην ταχύτερη υλοποίησή τους.

Αμφότερες οι πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για συνεργασία, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη του πειραϊκού εμπορίου και την ανάπτυξη του Πειραιά γενικότερα.

Pin It