Ξεκινά η ανακατασκευή της οδού Ποταμού

odos potamou_korydallos

• Ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών στον Κορυδαλλό

Το επόμενο 15θημερο ξεκινά το έργο ανακατασκευής της οδού Ποταμού στην περιοχή του Σχιστού, με στόχο την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών. Τη σχετική σύμβαση υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση της οδού Ποταμού από την οδού Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως με σταθερό πλάτος οδοστρώματος και νησίδας, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και η αποφυγή οδικών ατυχημάτων.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια της περιοχής, καθώς πρόκειται για δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, που συνδέει τον Κορυδαλλό με το Χαϊδάρι και στον οποίο έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα λόγω των κατασκευαστικών του προβλημάτων.

Τη σχετική πρόταση και μελέτη έχει συντάξει ο Δήμος Κορυδαλλού. Το έργο περιλαμβάνει επίσης διαμόρφωση πεζοδρομίων με βάση τα νέα χαρακτηριστικά της οδού, κεντρική νησίδα, νέες φυτεύσεις, ράμπες στις διαβάσεις για ΑΜΕΑ και νέα φρεάτια.

Pin It