Φώφη Γεννηματά: Συγχαρητήρια στους αθλητές του πόλο στο Παπαστράτειο

fofh gennimata

Που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε σήμερα την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών κατά την προπόνησή της στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στον Πειραιά. Στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Πόλο παρευρέθηκαν ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού Πύρρος Δήμας, ο Αν. Γραμματέας του Τομέα Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, το μέλος του Τομέα Αθλητισμού Μανώλης Αϊβαλιώτης και ο Αν. Γραμματέας Επικοινωνίας Δημήτρης Κατσικάρης. Αμέσως μετά, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Θοδωρής Βλάχος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Φ. Γεννηματά: Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την προπόνηση και την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μέσω αυτών, να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν στην προπόνησή τους, στην προετοιμασία τους όλο αυτό το διάστημα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες. Θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια και να ξέρουν ότι είμαστε ήδη υπερήφανοι γι αυτούς. Μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Θ. Βλάχος: Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας πριν από τους αγώνες και όχι μετά από τους αγώνες και από μια επιτυχία. Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι μεγάλη προσπάθεια, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πίστη στο παιχνίδι μας και τις δυνατότητές μας, για να κάνουμε υπερήφανους όσους πιστεύουν σε εμάς και όλους τους Έλληνες. Θα κάνουμε τα πάντα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι αυτό.

Φ. Γεννηματά: Εμείς πάντως και ο Πύρρος που είναι εδώ μαζί μας, σας ευχόμαστε να φέρετε το χρυσό.

Θ. Βλάχος: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε τετραετίας και είναι στόχος υψηλός. Εμείς σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον σας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί είμαστε ένα άθλημα που δεν προβάλλεται πάρα πολύ και δυστυχώς είμαστε κάπου στην αφάνεια.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας έδωσαν στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μια μπάλα του Πόλο με τις υπογραφές τους

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ