Το μεγαλύτερο Street Party στην Τρούμπα

1 IMG 3041

Μοναδικές στιγμές, «εικόνες» βγαλμένες από τον ελληνικό κινηματογράφο, έζησαν το Σάββατο το βράδυ εκατοντάδες πολίτες, που πήραν μέρος στο «Τρούμπα πάρτυ», το οποίο οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Οι δρόμοι της θρυλικής περιοχής της Τρούμπας ήταν γεμάτοι κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο μεγάλο street πάρτυ της πόλης, με τη συμμετοχή των μπαρ και των καταστημάτων της περιοχής η οποία αναβαθμίζεται και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης.

Νωρίτερα, η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, σε μια εντελώς ξεχωριστή συναυλία, στα στενά της Τρούμπας, ταξίδεψε μελωδικά τους παρευρισκομένους με μουσικά κομμάτια από ταινίες - σταθμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Είμαστε εδώ στην θρυλική περιοχή της Τρούμπας, στο μεγαλύτερο street πάρτυ της πόλης. Ένα πάρτυ που διοργανώνουν τα μαγαζιά της περιοχής, συμμετέχοντας στις Ημέρες Θάλασσας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η περιοχή αναγεννιέται και πιστεύω ότι στηριγμένη στο ιστορικό όνομά της, σιγά – σιγά γίνεται ένα νέο δυνατό στέκι διασκέδασης. Είναι καιρός και στον Πειραιά να αρχίζουν να έρχονται από όλο το Λεκανοπέδιο για να διασκεδάσουν. Να έρχονται σε ένα μέρος που έχει μια ιστορία και ένα παρόν πολύ δυνατό. Πολύ καλά μαγαζιά για φαγητό, για διασκέδαση, για ποτό, καινούργια μαγαζιά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο.
Θέλουμε να στηρίξουμε την περιοχή, να τη διαφημίσουμε σε όλους, σε όσους δεν την ξέρουν και να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας όσο μπορούμε τους επιχειρηματίες, οι οποίοι επενδύουν στην πόλη μας».

 

eep logo