Ο Κ.Κατσαφάδος για το κολυμβητήριο του Ειδικού Σχολείου

katsafados kostas blue

Την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, περίπου 2 χρόνια μετά την εγκαινίασή του, εξέφρασε ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Τον Μάιο του 2015, ο Βουλευτής σε ερώτηση που είχε καταθέσει στον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, είχε επισημάνει πως το κολυμβητήριο που είναι απαραίτητο για τη θεραπεία και διάπλαση των παιδιών με ειδικές ανάγκες, δε λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού.
Μάλιστα, για το θέμα αυτό, ο κ. Κατσαφάδος είχε αποταθεί και στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, στον οποίο είχε στείλει επιστολή ζητώντας να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έγκριση καταλληλότητας για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού.
Τελικά, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας διέθεσε έναν γυμναστή προκειμένου το κολυμβητήριο να λειτουργήσει, έστω για 2 μέρες την εβδομάδα.

eep logo