Καρύδης: Έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια!

1 piraeus limani

Σκληρή επίθεση κατά του «Λιμανιού της Αγωνίας» με αφορμή την ανακοίνωσή του κατά Μώραλη, αλλά και του Θοδωρή Δρίτσα για τη γενικότερη πολιτική του στάση στο λιμάνι, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης, με την παρακάτω δήλωσή του:
«Τελικά στο «Λιμάνι της Αγωνίας» έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια… που λέει και ο λαός μας!!
Έβγαλαν μια ανακοίνωση για τη συνάντηση Μώραλη-Μαρινάκη – Παππά που είναι να κρατάει κανείς την κοιλιά του από τα γέλια ή να κλαίει γοερά για τη τραγωδία που περνούν.

Ρωτούν τον Γιάννη Μώραλη:
1- Αν διασφάλισε θεσμικά τη θέση του ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ Πειραιά στο ΔΣ του ΟΛΠ.
2- Αν θα πάρει ο Δήμος Πειραιά και οι άλλοι παραλιμένιοι Δήμοι αντισταθμιστικά οφέλη από την πώληση του ΟΛΠ και,
3- Αν θα προχωρήσουν τα έργα της πολιτιστικής ακτής.

Σε όλους είναι γνωστό ότι αυτά τα θέματα ο Γιάννης Μώραλης τα παλεύει με συνέπεια μήνες τώρα, αλλά ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας και επικεφαλής του «Λιμανιού της Αγωνίας» Θόδωρος Δρίτσας δεν μπόρεσε να λύσει ούτε τα απλά αυτά θέματα. Ας αναρωτηθούν λοιπόν γιατί αυτή η συνάντηση έγινε απόντος του αρμόδιου Υπουργού Ναυτιλίας– κάτι που συνιστά μείζον πολιτικό ζήτημα- και ας απευθυνθούν στον επικεφαλή Υπουργό τους που δήλωσε στη βουλή ότι «με την cosco δεν είχε ποτέ αντιπαλότητα».

Υ.Γ.1- Για την πολιτιστική ακτή πρέπει να απευθυνθούν στην Ρένα Δούρου μια και τα χρήματα για αυτή την υπόθεση είχαν εξασφαλιστεί επί θητείας του Γιάννη Σγουρού.
Υ.Γ.2- Σίγουρα αποτελεί είδηση ότι το «Λιμάνι της Αγωνίας» δεν αναφέρει τίποτα πια για την διαφωνία του σχετικά με την πώληση του ΟΛΠ στους Κινέζους».