«Από το Μικρό στο Μεγάλο»

Συναυλία – αφιέρωμα σε καταξιωμένους Έλληνες στιχουργούς στο Μοσχάτο

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς, σας προσκαλούν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Τζένη Βάνου» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στη συναυλία του Γιώργου Αλτή και της κομπανίας του, «Από το Μικρό στο Μεγάλο».

Μία ξεχωριστή συναυλία με ελεύθερη είσοδο, ένα μουσικό αφιέρωμα που θα συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον μέσα από το έργο 15 εκλιπόντων σημαντικών ελλήνων στιχουργών.

Ο Γιώργος Άλτης και η κομπανία του θα παρουσιάσουν τραγούδια των στιχουργών: Βίρβο – Παπαγιαννοπούλου – Κολοκοτρώνη – Τσάντα (Βασιλειάδη) – Τσώτου – Δασκαλόπουλο – Πυθαγόρα –Γκάτσο – Νεγρεπόντη – Χριστοδούλου – Κατσούλη – Ρασούλη –Πάνου – Αλκαίο – Ελευθερίου σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 19.00 να απολαύσουμε μία ξεχωριστή εκδήλωση σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Πρόκειται για μία μοναδική εκδήλωση στη μνήμη και στο έργο μεγάλων στιχουργών που πέρα από το μεγάλο ταλέντο τους, ξεχώρισαν για τη διαχρονική αξία της δουλειάς τους. Μέσα από τις μελωδίες τους και τους στίχους τους αφηγήθηκαν τις ιστορίες μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές και τις αντιθέσεις της ανθρώπινης ζωής».