Δήμος Νίκαιας - Ρέντη: Ολοκληρώθηκε το 30ό καρναβάλι

Mε απόλυτη επιτυχία!

Με την κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στο Ρέντη, ολοκληρώθηκε το 30Ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Μια παρέλαση που είχε ήρωες παραμυθιών και κινουμένων σχεδίων αλλά και πληρώματα με συνθήματα κοινωνικά.

Το 1ο Γυμνάσιο Ρέντη έδωσε το δικό του μήνυμα αντικαπνιστικού αγώνα με τους μαθητές να μετατρέπονται σε τσιγάρα που καπνίζουν ανθρώπους και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου έγιναν γλειφιτζούρια που μοίραζαν αγκαλιές. Στην παρέλαση συμμετείχαν 15 άρματα, 20 πληρώματα και σχεδόν 5.000 καρναβαλιστές. Μετά το τέλος της παρέλασης η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου φρόντισε να καθαρίσει τους δρόμους έτσι ώστε η πόλη να είναι καθαρή και λειτουργική.


Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει:
«Με μεγάλη χαρά αποχαιρετούμε το 30ο Καρναβάλι του Δήμου μας που κατάφερε να γεμίσει χρώματα την ψυχή μας και μας έδωσε την ευκαιρία να αποδράσουμε από την καθημερινότητα. Όλες αυτές τις μέρες, πλατείες και δρόμοι μεταμορφώθηκαν σε κέντρα χαράς .Από τα παιδιά μέχρι τους ενήλικες, όλοι βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλλαν στη επιτυχή διοργάνωση του καρναβαλιού αλλά και τους μαθητές και φορείς της πόλης που θέλησαν να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης παρέας. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά του χρόνου για νέες στιγμές χαράς και διασκέδασης».

eep logo