Καθαρά Δευτέρα με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στον Ταύρο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τη συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη λαϊκή του ορχήστρα την Καθαρά Δευτέρα, στις 18 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγ. Γεωργίου) στον Ταύρο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 11.00, με παραδοσιακά κεράσματα και μουσική. Οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης θα γιορτάσουν τα παραδοσιακά Κούλουμα απολαμβάνοντας στη συνέχεια τον γνωστό τραγουδιστή σε ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια. Μαζί της θα είναι η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Μετά την επιτυχημένη μεγάλη καρναβαλική μας παρέλαση συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις στο Δήμο μας και καλούμε τους Δημότες μας, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης – Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο.

Από τις 11.00 το πρωί θα ψυχαγωγηθούμε με μουσική και παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα ενώ γύρω στις 12.00, θα διασκεδάσουμε με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη λαϊκή του ορχήστρα. Εύχομαι σε όλους, καλή Σαρακοστή!»

eep logo