Ημερίδα για "Το νέο ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο"

Με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει ως υποστηρικτής στην Ημερίδα της εθελοντικής δράσης «Όλοι για τον Πειραιά» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ (μέλος του Επιμελητηρίου) με θέμα: «Το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο».

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:00 π.μ. στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Γ. Κασιμάτη 1, Πειραιάς – 2ος όροφος).

Ομιλητές, μεταξύ άλλων Καθηγητών και εξειδικευμένων Δικηγόρων, θα είναι ο Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς

Στη συζήτηση θα συμμετέχει ως ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΕΠ Ιωάννης Βουτσινάς προκειμένου να εκθέσει προβληματισμούς, απόψεις και ερωτήματα που αφορούν τα μέλη στο ζήτημα αυτό. 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του θέματος, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά προσκαλεί τα μέλη του να παραστούν στην ημερίδα ή/και να καταθέσουν σχετικές ερωτήσεις που θα ήθελαν να απαντηθούν κατά την διάρκεια της συζήτησης έως την 09/02/2024 στο email: grafeioproedrou@eep.gov.gr

 

 

eep logo