Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθημερινής χρήσης και φαρμάκων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Από τις κοινωνικές υπηρεσίες εν όψει Χριστουγέννων

Οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνουν δράσεις συλλογής τροφίμων, ειδών καθημερινής χρήσης και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Εν όψει των εορτών και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και των οικογενειών που δοκιμάζονται, συγκεντρώνουμε από τις 12/12 έως τις 19/12 τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, φρυγανιές, μπισκότα, χυμό ντομάτας, κα), είδη ατομικής υγιεινής και φάρμακα.

Η συλλογή γίνεται στους εξής χώρους:

  • Ταύρος: Κοινωνικό Παντοπωλείο (τηλ. 210 3454283) και Κοινωνικό Φαρμακείο (τηλ. 210 3467019), πλ. Ατταλείας (Κλαζομενών και Επταλόφου)- καθημερινές από 08.00-15.00
  • Μοσχάτο: Δημαρχείο, (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου) (τηλ. 2132019600)- καθημερινές από 08.00-15.00

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Αυτές τις γιορτινές ημέρες, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας, διοργανώνουμε δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα. Τα σχολεία μας συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, της συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ παράλληλα καλούμε και τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην δράση αυτή της αγάπης, προσφέροντας με τη σειρά τους είδη διατροφής, καθημερινής χρήσης και φαρμακευτικής αγωγής. Στόχος είναι να περάσουν όμορφες γιορτές όλοι οι συμπολίτες μας, όλες οι οικογένειες στο Δήμο μας».