Τετραήμερο bazaar στο Στέκι του «Λιμανιού της Αγωνίας»

Στις 14-17 Δεκεμβρίου, με κέφι και νέες δημιουργίες

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και στο στέκι του «Λιμανιού της Αγωνίας» ετοιμάζεται τετραήμερο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τις 14 ως τις 17 Δεκεμβρίου,  με χαμόγελα, καφέ ή τσάι, πάγκους με χειροτεχνήματα, γούρια, κοσμήματα και νοστιμιές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "Επιστρέφουμε στις παλιές μας γιορτινές συνήθειες με κέφι, έμπνευση και νέες δημιουργίες!

Στο Στέκι -τον φιλόξενο χώρο του «Λιμανιού της Αγωνίας»- στήνουμε τους πάγκους και απλώνουμε πάνω τους χειροτεχνήματα διακόσμησης και μικροδώρων, γούρια γουρλίδικα, κοσμήματα φτιαγμένα με φαντασία, συναρπαστικά βιβλία, πεντανόστιμες λιχουδιές, βαζάκια με σάλτσες και μαρμελάδες...

Ένα τετραήμερο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα με χαμόγελα, καφέ ή τσάι και κουβέντες από εκείνες που μόνο οι γνώριμοι ξέρουν να κάνουν, ξεκινάει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και τελειώνει τρεις μέρες αργότερα με ένα ξεφάντωμα και «όπου μας βγάλει».

Σας περιμένουμε με χαρά στο Στέκι του ΛτΑ (Πραξιτέλους 78 & Βενιζέλου, Πειραιάς) σε αυτή την αλληλέγγυα δράση για την ενίσχυση των επόμενων πρωτοβουλιών μέσα από τη δημοτική μας παράταξη «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες».

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

► Πέμπτη–Παρασκευή (14–15 Δεκεμβρίου) από 17:00 μέχρι 21:00

► Σάββατο (16 Δεκεμβρίου) από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ

► Κυριακή (17 Δεκεμβρίου) από τις 11:00 το πρωί και μέχρι εξάντλησης των ρεφενέ εδεσμάτων, των δυνάμεων και των αντοχών μας

Ελάτε"!

eep logo