Συνέντευξη Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου στο Attica TV

Στην εκπομπή "Δημοσκοπήσεις"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος στο Attica Tv και την εκπομπή Δημοσκοπήσεις.

Με επίκεντρο της κουβέντας τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, ο δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίηση του για την επανεκλογή από τον α’ γύρο και την εμπιστοσύνη που έδειξαν εκ νέου οι κάτοικοι της πόλης σε αυτό το όμορφο εγχείρημα που ξεκίνησε από το 2014. Όμως επισήμανε πως η χαρά αυτών των αποτελεσμάτων επισκιάστηκε από την μεγάλη αποχή που παρατηρήθηκε και η οποία πρέπει να βρεθούν τρόποι να αντιμετωπιστεί τονίζοντας πως είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Ο Χρήστος Βρεττάκος, εξήγησε ότι η δημοτική αρχή απ' όταν ανέλαβε τις τύχες της πόλης 9 χρόνια πριν, δίνει μία διαρκή μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης σε σειρά ζητημάτων, όπου πολλές φορές ήταν απαραίτητο να συγκρουστεί και με προθέσεις και αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης. Ο δήμαρχος τοποθετήθηκε και σε σχέση με τον Προϋπολογισμό του 2024 και τα ποσά που προβλέπονται για τους ΟΤΑ, ασκώντας κριτική προς την κυβέρνηση σε σχέση με τα πενιχρά ποσά που δίνονται για να καλύψουν διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της πόλης. Τέλος, ο Χρήστος Βρεττάκος ανέφερε ότι στόχος της δημοτικής αρχής το επόμενο διάστημα είναι να συνεχιστούν τα έργα ουσίας που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την οδοποιία, την δημιουργία νέων πλατειών, την ολοκλήρωση των εργασιών στον παλιό εργοστάσιο του Καχραμάνογλου, με στόχο την πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και κονδυλίων προς όφελος των κατοίκων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 

eep logo