«Μονοπάτι Απασχολησιμότητας» ξεκινά στον Δήμο Κορυδαλλού

ergasia anergia

Με το «Μονοπάτι Απασχολησιμότητας» και σεμινάρια που απευθύνονται σε ανέργους, ξεκινά την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 ο «Μήνας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιείται στον Δήμο Κορυδαλλού σε συνεργασίας με το Skywalker.gr.

Πρόκειται για δωρεάν σεμινάρια για την απασχόληση, διάρκειας 25 ωρών, τα οποία απευθύνονται σε ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας. Θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 1η Απριλίου, ενώ μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν όλες τις ημέρες και ώρες των σεμιναρίων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικές αναζήτησης εργασίας, σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξη επιλογής προσωπικού και τα social media στην αναζήτηση εργασίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα και η λίστα αναμονής είναι διαθέσιμα στο www.footstep.gr.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν διαθέτουν τον χρόνο των 25 ωρών του "μονοπατιού" ή δεν προλάβουν να κάνουν την εγγραφή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο workshop που θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Απριλίου στην διεύθυνση http://www.skywalker.education/elGR/news/news-entry/PressRelease/Workshop-Anazithshs-Ergasias.
Τέλος, από τις 12 έως τις 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το «Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας». Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης, ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε διάρκεια 23 ωρών, το κοινό θα προσεγγίσει τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσει τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Για το Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας το αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφών θα ανοίξει στις 30 Μαρτίου στο www.footstep.gr.
Τόπος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», 1ος και 3ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4.

Συγκοινωνίες: Από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω - 750, 806, 807. Από Πειραιά - 809, 810, 830, 831, 860. Από Ομόνοια και Πέραμα - Γ18.
Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού περιεχομένου έχει το Career Design www.career-design.gr, ενώ γευστικός χορηγός της δράσης είναι το Da sotto cocktail bar https://www.facebook.com/Da-sotto-cocktail-bar-667738343240925/.

Pin It

eep logo