Σε μια «Αέναη Κίνηση» τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Ομάδες κινησιοθεραπείας ξεκινούν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Σε μια «Αέναη Κίνηση» προσκαλούν την πόλη τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί, οι ομάδες κινησιοθεραπείας των ΚΑΠΗ θα στείλουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στην κοινωνική απομόνωση αποδεικνύοντας ότι η διατήρηση ενεργού τρόπου ζωής είναι εφικτό να συμβεί σε κάθε ηλικία. Δημόσιοι χώροι, πλατείες, θέατρα, πεζόδρομοι μετατρέπονται σε χώρους άσκησης και ευεξίας.

Η «Αέναη Κίνηση» θα ξεκινήσει από τον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 243) στις 10 το πρωί και θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις στις πλατείες Δημοκρατίας, Γ. Σεφέρη, Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης), πεζόδρομο Δημοτικής Πινακοθήκης Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη (Ραιδεστού 32). Αυτή η γιορτή θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κουμπάκη στις 5 το απόγευμα με συναυλία από τους «Παίδες εν Εφέσω» και την ομάδα παραδοσιακών χορών της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η προώθηση των πολλαπλών οφελών της άσκησης χωρίς ηλικιακό όριο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας , Ισότητας και 3ης Ηλικίας, Τμήμα Α, Β ΚΑΠΗ .