Διασχολικό τουρνουά Β/βάθμιας εκπαίδευσης στον Κορυδαλλό

basket dimos koridallos6

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου η τελική φάση των Διασχολικών Τουρνουά Αθλοπαιδιών Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε και φέτος ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης στα αθλήματα μπάσκετ, βόλλεϋ και ποδοσφαίρου. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) των Φυλακών Γιώργο Ζουγανέλη, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Τους τελικούς αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Λώνας, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βράκας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης Κώστας Καλούδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Γερακάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βιδάλης, οι Διευθυντές Κάλλια Παπαθεοδώρου, Λάζαρος Αλεξανδρίδης, καθηγητές φυσικής αγωγής, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ευγενία Μπατμάνογλου και η Γραμματέας Μαρία Χαϊκάλη.
Παρών στους χθεσινούς αγώνες και στην τελετή βράβευσης των νικητών του διασχολικού πρωταθλήματος και ο πατέρας του Γιώργου, Σταύρος Ζουγανέλης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη. Επίσης, το Δίκτυο για τον Πολιτισμός και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης» εκπροσώπησε η Υποδιευθύντρια του ΣΔΕ των Φυλακών Κορυδαλλού, Ιωάννα Χαραλαμποπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των γονέων, που μαζικά παρακολούθησαν όλους του αγώνες του ετήσιου διασχολικού τουρνουά.

Οι νικητές ανά σχολείο:

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μικρός τελικός: 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (21-44)

Τελικός: 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (42-60)

Μικρός τελικός: 5ο ΛΥΚΕΙΟ -3ο ΛΥΚΕΙΟ (55-59)

Τελικός: 1ο ΛΥΚΕΙΟ-2ο ΛΥΚΕΙΟ (52-34)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μικρός τελικός: 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (7-3)

Τελικός: 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (1-3)

Μικρός τελικός: 2ο ΛΥΚΕΙΟ-5ο ΛΥΚΕΙΟ (0-2 άνευ αγώνα)

Τελικός: 1ο ΛΥΚΕΙΟ -3ο ΛΥΚΕΙΟ (1-1 και 3-4 στα πέναλντι)


ΒΟΛΛΕΫ

Μικρός τελικός: 1ο ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ (2-0)

Τελικός: 4ο ΛΥΚΕΙΟ-5ο ΛΥΚΕΙΟ (0-2)


Η τελική σειρά κατάταξης των σχολείων:

 

ΑΘΛΗΜΑ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

ΣΧΟΛΕΙΟ

 

ΘΕΣΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΑ 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1Η
7Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2Η
5Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 3Η
1Ο ΛΥΚΕΙΟ 1Η
2Ο ΛΥΚΕΙΟ 2Η
3Ο ΛΥΚΕΙΟ 3Η
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΑ 8Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1Η
5Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2Η
4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 3Η
3Ο ΛΥΚΕΙΟ 1Η
1Ο ΛΥΚΕΙΟ 2Η
5Ο ΛΥΚΕΙΟ 3Η
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 5Ο ΛΥΚΕΙΟ 1Η
4Ο ΛΥΚΕΙΟ 2Η
1Ο ΛΥΚΕΙΟ 3Η

eep logo