ΕΣΠ: Συνάντηση με Γ. Μώραλη και υποψηφίους του «Πειραιά Νικητή»

Για θέματα που αφορούν στην βιωσιμότητα των πειραϊκών επιχειρήσεων

Με την επίσκεψη του εν ενεργεία και εκ νέου υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προεκλογικών συναντήσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τους υποψήφιους από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΕΣΠ, μετείχαν οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ.κ. Ι. Βουράκης Πρόεδρος ΟΠΑΝ, Α. Τζεφεράκος Πρόεδρος ΔΗΡΑΠ, Ν. Γλύκα Χαρβαλάκου Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δ. Καρύδης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Γ. Καψοκόλης, Αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου, Γ. Βίτσας Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Τ. Μαρκαριάν Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, Α. Νανόπουλος Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, Χ. Λιακόσταυρος Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και Ν. Παπαγεωργίου εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής.Προς συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που αφορούν στην βιωσιμότητα των πειραϊκών επιχειρήσεων και στην αξιοποίηση ευκαιριών, που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θέματα πόλης που συνδέονται με την ανάπτυξή τους.

Ο Δήμαρχος άκουσε τους προβληματισμούς και απάντησε σε ερωτήματα που του τέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΠ, ενώ αναφέρθηκε στα εμβληματικά έργα, στις ευρείες παρεμβάσεις και δράσεις, που υλοποιούνται στον Πειραιά τα οποία αναβαθμίζουν την όψη του και τον μεταμορφώνουν σε μία σύγχρονη, λειτουργική πόλη, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους υποψήφιους, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων του πειραϊκού εμπορίου και της πόλης γενικότερα, ενώ τόνισαν την επιθυμία τους για στενή εποικοδομητική συνεργασία, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που τέθηκαν υπόψη τους.

Νωρίτερα και με παρουσία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αγοράς Τροφίμων έγινε η τρίτη κατά σειρά παρουσίαση του νέου στεγάστρου που θα τοποθετηθεί στην αγορά τροφίμων του Πειραιά, δίπλα από τον εμβληματικό Πύργο της πόλης από τον κ. Α. Κουτσοδόντη Τεχνικό Σύμβουλο του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του Αναπτυξιακού Οργανισμού κ. Η. Σαλπέα και του εργολάβου του έργου κ. Γ. Χρυσοσπάθη. Το νέο σκέπαστρο θα αποτελείται από γυάλινα και μεταλλικά στοιχεία, ενώ θα διαθέτει και φωτοβολταϊκά σώματα, ούτως ώστε ο φωτισμός του να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Παράλληλα, θα τοποθετηθούν νέα, προσβάσιμα, πεζοδρόμια, ενώ θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση της αγοράς του Πειραιά.

 

 

 

 

eep logo