Στηρίζουν τον συνδυασμό Καμά στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Συνεστίαση με πλήθος Ιστορικών Στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συνεστίαση των Ιστορικών Στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Παντελή Καμά, και τον Συνδυασμό Κερατσίνι Δραπετσώνα "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ- ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ", μία πρωτοβουλία που ανέλαβαν και συντόνισαν οι Κώστας Πεταβρατζής, πρώην Αντιδήμαρχος Δραπετσώνας, Τάσος Γκιόκας, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου, και ο Γιώργος Μπογιατζής, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν
Οι πρώην επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Σαλαλές και Ζαχαρίας Ζούπης,

καθώς και το σύνολο των στελεχών που υπογράφουν το κείμενο στήριξης του Παντελή Καμά :
Τάσος Γκιόκας, πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κερατσινίου, επί Δημαρχίας Γιώργου Χάσκα.
Φωτεινή Γκιόκα, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου
Ανδρέας Κρεμμύδας, πρώην Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, με τις Διοικήσεις του Γιώργου Χάσκα, και του Δημήτρη Σαράφογλου
Κων/νος Πεταβρατζής, Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δραπετσώνας, και πρώην Αντιδήμαρχος της Δραπετσώνας, επί Δημαρχίας Αλέκου Χρυσού
Γιώργος Μπογιατζής, πρώην Γραμματέας της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αγίου Μηνά
Παρασκευή Μαρινοπούλου, Πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου, επί Δημαρχίας Γιώργου Χάσκα.
Μιχάλης Βλασταράς, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου
Χαρίτος Σίλιαλης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου
Γιώργος Ψύχας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου
Σωτήρης Δεσσύλας, πρώην Γραμματέας της Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, στο Νοσοκομείο Μεταξά, και μέλος της ΝΕ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
Γιώργος Φαρμάκης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι
Χριστόδουλος Χατζηαναγνώστου, ιστορικός στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι.
Αγαπητός Παχωπός, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στη Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
Μιχάλης Κάβουρας, Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δραπετσώνας, και Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Χρονόπουλου.

Πέραν αυτών παρέστησαν και η πρώην Αντιδήμαρχος Μαράκου Μαρία, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δραπετσώνας, Παπαδάκης Γιώργος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, ο κύριος Συκάκης Δημήτρης, η κόρη του αείμνηστου Κώστα Χρονόπουλου πρώην Δημάρχου Δραπετσώνας , Αγγελική Χρονοπούλου, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στη Δραπετσώνα, Γρηγόρης Παναγόπουλος, o πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου Στέφανος Λαρόζας, η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κυρία Βάνα Δατσέρη, τα μέλης της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Βασίλης Παππάς, Χρήστος Μαρίνος, Χρήστος Σγαρδέλης.

Το παρόν έδωσαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κυρίες Μαρία Κουκουδάκη και Εύα Ζούπη, καθώς και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ Στάθης Οικονόμου. Επίσης παρέστησαν οι Κερατσινιώτες Υποψήφιοι Περιφρερειακοί Σύμβουλοι με το Γιάννη Σγουρό, ο κύριος Παπανικήτας Μανώλης (Γραμματεάς ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ)και η κυρία Σταυρούλα Στεφανίδου. Επίσης ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, Αθανασιάδης Λεωνίδας, ο οποίος σε παρέμβασή του τόνισε ότι όλοι στηρίζουν το Συνδυασμό του Παντελή Καμά.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, εκπροσώπησε η Βουλευτής, του Δυτικού Τομέα της Αθήνας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία τόνισε : "Το ότι το ΠΑΣΟΚ, δεν δίνει υποστηρίξεις σε Δήμους, γιατί σέβεται τις τοπικές κοινωνίες, και την αυτονομία τους, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζει τα στελέχη του. Μεταφέρω και την άποψη του Προέδρου μας. Στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα στηρίζουμε τον αγωνιστή της παράταξης Παντελή Καμά και την παράταξη του"

 

eep logo