Ο Ευστάθιος Κασαπίδης νέος Πρόεδρος του Δ.Σ.Περάματος

perama thalassa

Ο Ευστάθιος Κασαπίδης εξελέγει νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος στη συνεδρίαση του Οργάνου της 16ης Μαρτίου 2016.
Ο κος Κασαπίδης αντικαθιστά τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Καραγιαννάκη, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης ευχήθηκε στον Στάθη Κασαπίδη, καλή επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι η επάρκειά του, θα αναβαθμίσει όχι μόνο τις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και γενικότερα τις επιδόσεις του Δήμου Περάματος.
Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος Περάματος, ευχαρίστησε και συνεχάρει τον απελθόντα Πρόεδρο Παναγιώτη Καραγιαννάκη, για την προσφορά του και το επιτυχημένο έργο του, κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραίτηση του κου Καραγιαννάκη, έγινε για λόγους – όπως αναφέρει στην παραίτησή του – γενικότερης αναδιάρθρωσης στη λειτουργία της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Περάματος και προκειμένου να συμβάλλει σ’ αυτήν.
Σε μια συμβολική πράξη του, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, αφού δέχτηκε τις ευχές των Δημοτικών Συμβούλων, διένειμε σε κάθε Δημοτικό Σύμβουλο, τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ένδειξη πιστής τήρησης των διαδικασιών του.

eep logo