Ν. Χαρδαλιάς απ' τον Κορυδαλλό: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να μην μείνει κανένα έργο πίσω»

Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά.

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να μη μείνει κανένα έργο πίσω», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στον Κορυδαλλό.

"H Αττική είναι μια πολυσύνθετη και πολύπλοκη περιφέρεια, από 66 δήμους, με διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες. Το στοίχημα για μας είναι κάθε μέρα να κάνουμε και ένα μικρό βήμα, έτσι ώστε κάθε περιοχή να προοδεύει σε όλους τους τομείς" πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα των σκουπιδιών και τη χωματερή της Φυλής, δήλωσε ότι αποτελεί «προσωπικό» του «στοίχημα», καθώς «έχουμε μείνει σε απαρχαιωμένες λογικές και είναι δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος στο θάψιμό τους. Παράλληλα, θα δούμε και το θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας με σύγχρονους όρους και ευθύνη».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» συναντήθηκε στο δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, συζήτησε για θέματα που αφορούν τον δήμο και τόνισε: «Στον Κορυδαλλό έγιναν τα τελευταία χρόνια πολύ θετικά βήματα και η Περιφέρεια Αττικής έχει συμβάλλει με ίδια κεφάλαια προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος ότι η πρόοδος αυτή όχι μόνο δεν θα ανακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς».

 

eep logo