Πειραιάς: Νέα προθεσμία πήρε ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο παρκαδόρο.

Θ' απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη 19/9.

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (19/9), αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά για να απολογηθεί ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 39χρονο έξω από υπαίθριο πάρκινγκ στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή που έχει πάρει ο 68χρονος, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να περάσει το κατώφλι του ανακριτή το Σάββατο. Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, όπου ζήτησε και έλαβε ξανά προθεσμία για το πρωί της Τρίτης.


Το χρονικό της δολοφονίας
Η δολοφονία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) όταν ο 68χρονος ήρθε το μεσημέρι σε διαπληκτισμό έξω από υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται επί της οδού Πραξιτέλους 147, με έναν 39χρονο υπάλληλο. Αιτία για την διαπληκτισμό ήταν οι θέσεις πάρκινγκ, λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση με τον αδελφό του.

Στη συνέχεια ο 68χρονος φέρεται να ανέβηκε σε διαμέρισμα του, στην διπλανή πολυκατοικία και να κατέβηκε με μια καραμπίνα πυροβολώντας εναντίον του άτυχου άντρα.

Στη γειτονιά επικράτησε πανδαιμόνιο με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν και να παίρνουν την Αστυνομία.

Ο δράστης ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμά του και κάλεσε και ο ίδιος την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου κατέληξε.

(news247.gr)

eep logo