Δ. Μαρκόπουλος: Δεν χωράνε «ναι μεν, αλλά»

Δήλωση του Πειραιώτη βουλευτή για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Με δήλωση του ο βουλευτής της Β΄ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος εκφράζει "τη λύπη αλλά και την απερίφραστη οργή" του για την ανθρωποκτονία που συντελέστηκε στον απόπλου του Blue Horizon και ζητά να καταλογιστούν ευθύνες και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Η ανακοίνωση του Δ. Μαρκόπουλου

Ως Πειραιώτης βουλευτής εκφράζω τη λύπη αλλά και την απερίφραστη οργή μου για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου. Για μια ανθρωποκτονία την οποία δεν χωράει ο νους μας. Σε αυτή την υπόθεση δεν χωράνε «ναι μεν, αλλά». Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις.

Χρέος της Πολιτείας είναι να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν. Χωρίς δισταγμό να φωτιστούν όλες οι πτυχές για ολιγωρίες ή παραλείψεις. Συγγνώμη χωρίς λογοδοσία δεν υπάρχει.

Χρέος της εταιρείας είναι να ζητήσει έμπρακτη συγγνώμη για την ενέργεια αυτή μελών του προσωπικού της. Να απαντήσει για τους λόγους που παρουσιάστηκε αυτή η άθλια εικόνα, μέλη του Attica Group να δολοφονούν. Οι μεγάλοι όμιλοι έχουν και μεγάλες υποχρεώσεις προς την κοινωνία.

Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση τους την αποζημίωση της οικογένειας αλλά και το πλήρες ξήλωμα των δομών εντός του ομίλου που επέτρεψαν αυτή την αθλιότητα.

eep logo