Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά

Υποψήφιοι από τον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά, με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Αμπατιέλο, συμμετέχουν δοκιμασμένοι και δραστήριοι αγωνιστές από τον κρίσιμο για το λαό μας τομέα Υγείας και Πρόνοιας. Γιατροί, επιστήμονες, νοσηλευτές, με ξεχωριστή συμβολή στους αγώνες των υγειονομικών και του λαού του Πειραιά για τις ανάγκες των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων.
Η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εγγύηση! Πώς απέναντι στην πολιτική εμπορευματοποίησης και υποχρηματοδότησης της Υγείας, που υπηρετούν κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές που στηρίζονται από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, θα δυναμώσει η πάλη για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας με επίκεντρο τις ανάγκες του λαού του Πειραιά.

Με δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση δυναμώνουμε τον αγώνα για:
• όλες τις απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα κέντρα υγείας και στα δυο νοσοκομεία της πόλης (Τζάνειο, Μεταξά)
• για αναβαθμισμένες υπηρεσίες με επαρκή, σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές
• για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ:

1. ΑΒΡΑΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ), ψυχολόγος
2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΑ (ΛΙΑ), ψυχολόγος, εργαζόμενη στην Δομή Προσφύγων Σχιστού, μέλος του ΔΣ του Πανελλαδικού Σωματείου εργαζομένων ΕΟΔΥ (Πανελλαδικό), μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ παραρτήματος Πειραιά
3. ΚΑΛΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΖΩΗ, εργαζόμενη στο Τζάνειο Νοσοκομείο
4. ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, γιατρός- παιδίατρος
5. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ), ψυχολόγος
6. ΝΑΜΠΙΛΣΚΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, χειρούργος οδοντίατρος, μέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά
7. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, γιατρός στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΙΠ)
8. ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, ψυχολόγος PhD, εργαζόμενη στο ΚΕΘΕΑ, πρόεδρος του παραρτήματος Πειραιά του ΕΣΥΝ
9. ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, φυσικοθεραπευτής
10. ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΕΥΑ), εργαζόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Μεταξά
11. ΡΕΣΒΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, γιατρός – πνευμονολόγος
12. ΣΕΡΦΟΥ ΣΟΦΙΑ, κοινωνική λειτουργός, εργαζόμενη σε μονάδα ψυχικής Υγείας
13. ΤΖΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, εργοθεραπευτής
14. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΒΩΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ), πτυχιούχος του τμήματος Βιοχημείας και βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , πτυχιούχος Ιατρικής Αθήνας, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Ιατρικής, εργαζόμενος σε Οφθαλμιατρικό Ιατρείο
15. ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, γιατρός-πνευμονολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεραπευτική Κλινική Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ - Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα"