Από την Κίνα στο Ε.Β.Ε.Π.

evep

Δυο Επιχειρηματικές Αποστολές από την Κίνα θα υποδεχθούν στην έδρα τους την Παρασκευή 18 Μαρτίου ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Την 1η Επιχειρηματική Αποστολή, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, συνοδεύει ο κος Wang Guangchun, Υποδιευθυντής του Hebei Provincial Department of Commerce,
ενώ τη 2η, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, συνοδεύει η κα Πελαγία Καρπαθιωτάκη, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής και Πολιτιστικής Δράσης της Ελλάδας στην Κίνα.

Όσοι ενδιαφέρονται για κάποιον από τους σχετικούς τομείς δραστηριότητας που εκπροσωπούν οι Κινέζοι συμμετέχοντες, αλλά και για πιθανές συνεργασίες σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, μπορούν να παραβρεθούν στις παραπάνω συναντήσεις, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο Δελτίο Συμμετοχής.

Βρείτε εδώ τους καταλόγους των συμμετεχόντων σε αυτές τις επιχειρηματικές αποστολές.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στην δεύτερη Κινεζική επιχειρηματική Αποστολή, έχουν εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πραγματοποίηση επενδύσεων ευρείας κλίμακας στους τομείς του Τουρισμού, των Τροφίμων και των Νέων Τεχνολογιών.

Pin It

eep logo