Συνάντηση Γ.Γεννιά με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Πειραιά

gennia georgia

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Λεωνίδα Νίκα.
Σε συνεργατικό κλίμα ο κ. Διευθυντής ενημέρωσε τη Βουλευτή για τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Συγκεκριμένα, για ελλείψεις του πρωινού προγράμματος, του ολοήμερου, της ειδικής αγωγής, για ζητήματα στα τμήματα ένταξης και για την έκθεση των εκπαιδευτικών σε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Όσον αφορά στο διοικητικό έργο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά τέθηκαν τα ζητήματα της στελέχωσης και χρηματοδότησης, όπως και το ζήτημα του κτιριακού.
Η κ. Βουλευτής, ως επί μία δεκαετία διατελέσασα εκπαιδευτικός, έχει μεγάλη ευαισθησία για τα ζητήματα της εκπαίδευσης και δηλώνει αρωγός στις καθημερινές προσπάθειες των εκπαιδευτικών. Θεωρεί ότι ο θεσμός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκτός των άλλων, εντάσσει ομαλά τα παιδιά μας στην κοινωνία και συμπράττει στην διαμόρφωση της προσωπικότητας τους. Πιστεύει ότι η Πολιτεία πρέπει να διαθέτει όλες της τις δυνάμεις και επαρκείς πόρους προκειμένου να διευκολύνεται το έργο των εκπαιδευτικών.
Τέλος, θα ήθελε να συγχαρεί τον κ. Νίκα για την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή και να του ευχηθεί καλή δύναμη στο έργο του.

Pin It

eep logo