Καθοριστικό βήμα για την μετεγκατάσταση των Φυλακών Κορυδαλλού

Εγκρίθηκε η διενέργεια Διεθνούς Διαγωνισμού για την μεταφορά τους

Επίσκεψη με θέμα την αντεγκληματική πολιτική σε Β' Πειραιά και Ηλεία πραγματοποίησαν στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο οι βουλευτές Δημήτρης Μαρκόπουλος και Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος με απόφαση του υφυπουργού εγκρίθηκε σήμερα η διενέργεια Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για τη μετεγκατάσταση του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού με διενεργούσα Αρχή το ΤΑΙΠΕΔ. «Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα σηματοδότησης της επίλυσης ενος χρόνιου αιτήματος της πόλης μας και της Β Πειραιά. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τον Κορυδαλλό» υπογράμμισε ο βουλευτής, ευχαριστώντας τον Κώστα Κατσαφάδο για την πρωτοβουλία.

Παράλληλα με τον συνάδελφο του από τον νομό καταγωγής του την Ηλεία, Ανδρέα Νικολακόπουλο έθεσαν ένα άλλο αίτημα. Αυτό της προώθησης του αιτήματος της ορεινής Ολυμπίας για τις φυλακές στην Ανδρίτσαινα στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής. Ένα θέμα που είχε θέσει πρώτος προ πολλών ετών ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτακη αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος.

 

 

 

eep logo