Συνάντηση ΕΣΠ με τον Δήμαρχο Πειραιά

agora sotiros

Σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση, που πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Π. Πολιτάκης, Γ. Σωτηρίου και Μ. Πιττάκη, ο Γενικός και ο Αν. Γενικός Γραμματέας του ΕΣΠ κ.κ. Τ. Παντελάκης και Α. Μασουρίδης αντίστοιχα, στην οποία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Αργουδέλης, Γ. Μελάς και Σ. Γαϊτανάρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος.
Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν άμεσα και είναι συνυφασμένα με την βιώσιμη ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία και τους ελέγχους που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία στην Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά , συζήτησαν το θέμα της υποβολής αιτήματος του Δήμου προς το Δασαρχείο για την επέκταση του Τινάνειου κήπου και της αποξήλωσης των κενών περιπτέρων από το κέντρο της πόλης, ενώ κατέθεσαν την ανησυχία τους και τα προβλήματα που προκύπτουν από την αύξηση του αριθμού μεταναστών στην πόλη μας.
Επίσης, στο πλαίσιο της συζήτησης για το κυκλοφοριακό και την εξέλιξη των έργων Τραμ και Μετρό, επεσήμαναν την αναγκαιότητα σωστής χρήσης και διαφύλαξης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, τόσο από τους δημότες όσο και από τους καταστηματάρχες, ώστε να παραμένουν ελεύθεροι αποκλειστικά και μόνο για την τροφοδοσία των καταστημάτων.
Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για συνέχιση της στενής εποικοδομητικής τους συνεργασίας, με στόχο την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

eep logo