Δυναμική και εντυπωσιακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Πειραιά με Ανδρουλάκη – Ξεκαλάκη

pasok pirea 3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ν.Ε. Α΄ Πειραιώς και Νήσων, στη μουσική ταβέρνα «Ελιάς Γη», με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και χαιρετισμό του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάλη.
Το παρόν έδωσαν επίσης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, ο διοικητής του Τζανείου Νοσοκομείου Χρήστος Παπαχρήστος, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής καθώς και στελέχη της αυτοδιοίκησης, των φορέων της πόλης, του εργατικού κινήματος και του συνδικαλιστικού χώρου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς γέμισε ασφυκτικά ο χώρος της εκδήλωσης.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής, Ανδρέας Βεντούρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, στην ανάγκη συσπείρωσης της παράταξης και του προοδευτικού κόσμου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που απαιτείται για την παράταξη, το οποίο πρέπει να γίνει και θα γίνει με πολιτικούς όρους και όχι μηχανιστικούς και τόνισε ότι τώρα που τέλειωσαν οι αυταπάτες πρέπει να υπάρξει προοδευτική απάντηση στο συντηρητισμό της κοινωνίας.

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο προσφυγικό ζήτημα, τις διεκδικήσεις της χώρας μας και την ανάγκη επίλυσής του, τα τραγικά λάθη, τα ψέματα και το λαϊκισμό της κυβέρνησης, για το σχέδιο που χρειάζεται για την έξοδο από την κρίση και την ανάγκη συμπόρευσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων.

limani24.gr

eep logo