Δραπετσώνα: Πειθαρχικός έλεγχος για το περιστατικό με τον οδηγό τρόλεϊ


Είχε γίνει καταγγελία ότι οπλοφορούσε.

Νέα στοιχεία για τον οδηγό τρόλεϊ που συνελήφθη στη Δραπετσώνα, έπειτα από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία ότι οπλοφορούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από την ΟΣΥ, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες εσωτερικού πειθαρχικού ελέγχου, ενώ έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση του περιστατικού που συνέβη το βράδυ της Τρίτης.


Η καταγγελία έγινε για τον οδηγό του δρομολογίου του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ο οδηγός εντοπίστηκε στην ακτή Βασιλειάδη όπου και συνελήφθη. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μια παρέα νεαρών επιβατών είχαν κρεμαστεί στην σκάλα, στην πίσω πόρτα του τρόλεϊ, με στόχο να βγάλουν ένα βίντεο για να το ανεβάσουν στο TikTok. Όταν ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση, επικράτησε ένταση. Εκείνοι κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και τότε διαπίστωσαν πως είχε όπλο. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία, με έναν από τους επιβάτες να καταγγέλλει πως ο οδηγός τον απείλησε με το όπλο.


Ο οδηγός, που δικάζεται αύριο, αρνείται πως απείλησε κάποιον επιβάτη και υποστηρίζει πως έχει το όπλο για την προστασία του.


Με ανακοίνωσή της η ΟΣΥ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enikos.gr:

«Η Ο.Σ.Υ. Α.Ε. κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ για συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας ενημερώνει ότι:

Έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και

Επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Επισημαίνουμε ότι βασική αρχή της Εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη».

 

(enikos.gr)

eep logo